Forum

Powrót Zamówienie sektorowe

M.

Monika .....

0

Jesteśmy przedsiębiorstwem sektorowym potrzebuję zakupić.
1. Miał, postępowania przeprowadzone były jako zapytania o cenę. Teraz zakwestionowano, że żle było robione, że powinno być przeprowadzone zgodnie z pzp. Ja uważam, że dobrze robiłam zgodnie z obowiązującym regulaminem.
2 Teraz muszę zakupić gaz, też jako sektorówka. Zakup powyżej 12 mln. Ja uważam, że postępowanie powinno być zgodnie z regulaminem jako zapytanie o cenę natomiast mam to podważone ze zgodnie z pzp ponieważ przekroczony jest próg?
Jesteśmy przedsiębiorstwem sektorowym potrzebuję zakupić. 1. Miał, postępowania przeprowadzone były jako zapytania o cenę. Teraz zakwestionowano, że żle było robione, że powinno być przeprowadzone zgodnie z pzp. Ja uważam, że dobrze robiłam zgodnie z obowiązującym regulaminem. 2 Teraz muszę zakupić gaz, też jako sektorówka. Zakup powyżej 12 mln. Ja uważam, że postępowanie powinno być zgodnie z regulaminem jako zapytanie o cenę natomiast mam to podważone ze zgodnie z pzp ponieważ przekroczony jest próg?
0
2023-10-11 11:41 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Też tak uważam. Jako sektorówka masz próg na dostawy 431 tys euro wiec przekraczasz
Też tak uważam. Jako sektorówka masz próg na dostawy 431 tys euro wiec przekraczasz
0
2023-10-11 11:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy