Forum

Powrót PŚD

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
proszę o pomoc dot. podmiotowych środków dowodowych.

Zamawiający wymagał :
co najmniej 2 zadania polegające na budowie lub przebudowie placów zabaw (...)

Wykonawca dostarczył referencje dla:

"dostawa i montaż urządzeń zabawowych dla miejscowości ..." - dalej w referencjach jest wskazane, że firma wszystkie roboty wykonała zgodnie z warunkami , zasadami sztuki budowlanej itd.

Niestety nie dodałam zapisu w SWZ, że przyjmę referencje z dostawy i montażu.
Dzień dobry, proszę o pomoc dot. podmiotowych środków dowodowych. Zamawiający wymagał : co najmniej 2 zadania polegające na budowie lub przebudowie placów zabaw (...) Wykonawca dostarczył referencje dla: "dostawa i montaż urządzeń zabawowych dla miejscowości ..." - dalej w referencjach jest wskazane, że firma wszystkie roboty wykonała zgodnie z warunkami , zasadami sztuki budowlanej itd. Niestety nie dodałam zapisu w SWZ, że przyjmę referencje z dostawy i montażu.
0
2023-10-11 12:31 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Samo dostarczenie urządzeń nie jest w mojej ocenie przebudową lub budową placu zabaw, pytanie co w tych referencjach oznaczają wszystkie roboty, ale jeśli tylko montaż to niestety nie potwierdzają spełnienia warunków.
Samo dostarczenie urządzeń nie jest w mojej ocenie przebudową lub budową placu zabaw, pytanie co w tych referencjach oznaczają wszystkie roboty, ale jeśli tylko montaż to niestety nie potwierdzają spełnienia warunków.
0
2023-10-11 12:55 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy