Forum

Powrót Inny Wykonawca na platformie, a inny w formularzu ofertowym.

P.

Patrycja .....

0

Po otwarciu ofert moją uwagę zwrócił fakt, że kto inny widnieje w na platformie zakupowej po odszyfrowaniu ofert w kolumnie "wykonawca" - X S.A., a w formularzu ofertowym i pozostałych załącznikach jako Wykonawca podana jest firma Y S.A.. Po sprawdzeniu w KRS i załączonym wydruku z KRS do oferty wynika, ze firma Y S.A. powstała w wyniku przekształcenia z X Sp. z o.o. na mocy uchwały z 2021 r. Wadium wpłynęło z Y S.A. . wydaje się być ok sama oferta, wadium, ale czy oficjalna nazwa Wykonawcy na platformie zakupowej ma znaczenie w postępowaniu ?
Byli - X Sp. z o.o,
Przekształcili się w Y S.A.
a na platformie oferta wpłynęłą od X S.A. Pomóżcie proszę.
Po otwarciu ofert moją uwagę zwrócił fakt, że kto inny widnieje w na platformie zakupowej po odszyfrowaniu ofert w kolumnie "wykonawca" - X S.A., a w formularzu ofertowym i pozostałych załącznikach jako Wykonawca podana jest firma Y S.A.. Po sprawdzeniu w KRS i załączonym wydruku z KRS do oferty wynika, ze firma Y S.A. powstała w wyniku przekształcenia z X Sp. z o.o. na mocy uchwały z 2021 r. Wadium wpłynęło z Y S.A. . wydaje się być ok sama oferta, wadium, ale czy oficjalna nazwa Wykonawcy na platformie zakupowej ma znaczenie w postępowaniu ? Byli - X Sp. z o.o, Przekształcili się w Y S.A. a na platformie oferta wpłynęłą od X S.A. Pomóżcie proszę.
0
2023-10-12 12:34 0

M.

Małgorzata .....

99

według mnie nie zmienili rejestracji na platformie, to nie powinno to być wskazaniem do odrzucenia
według mnie nie zmienili rejestracji na platformie, to nie powinno to być wskazaniem do odrzucenia
0
2023-10-12 12:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy