Forum

Powrót Referencje bez daty wystawienia

J.

Joanna .....

5

Otrzymałam referencje dot. robót budowlanych zakończonych, data zakończenia grudzień 2018, rozumiem że nadal ważne, bo wymagaliśmy spełnienia warunku doświadczenia w ciągu ostatnich 5 lat. Natomiast na referencjach nie ma daty wystawienia, czy mogę je uznać?
Spotkałam się gdzieś z poglądem, brak daty wystawienia ma znaczenie przy usługach, które mogą być wykonywane jako świadczenia okresowe, ciągłe lub nadal wykonywane.
Otrzymałam referencje dot. robót budowlanych zakończonych, data zakończenia grudzień 2018, rozumiem że nadal ważne, bo wymagaliśmy spełnienia warunku doświadczenia w ciągu ostatnich 5 lat. Natomiast na referencjach nie ma daty wystawienia, czy mogę je uznać? Spotkałam się gdzieś z poglądem, brak daty wystawienia ma znaczenie przy usługach, które mogą być wykonywane jako świadczenia okresowe, ciągłe lub nadal wykonywane.
0
2023-10-18 09:28 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

myślę, że przy robotach data wystawienia referencji raczej nie ma znaczenia, bo nikt by ich nie wystawił gdyby roboty nie zakończono :)
myślę, że przy robotach data wystawienia referencji raczej nie ma znaczenia, bo nikt by ich nie wystawił gdyby roboty nie zakończono :)
0
2023-10-18 09:32 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy