Forum

Powrót Jakie załączniki do SWZ?

J.

Joanna .....

58

Postępowanie w TP na świadczenie 4 mies. usługi. Brak warunków udziału w postępowaniu a w wykluczeniach tylko art. 108 ust. 1 Pzp. i art. 7 ustawy [...]
Czy załącznikami do SWZ (oczywiście oprócz wzoru umowy, OPZ i dokumentacji technicznej oraz formularza ofertowego i ew. cenowego) winny być:
1)Wzór oświadczenia wstępnego WYKONAWCY w trybie art. 125 ust. 1 Ustawy Pzp dotyczącego przesłanek wykluczenia z postępowania;
2)Wzór oświadczenia wstępnego PODMIOTU UDOSTĘPNIAJĄCEGO ZASOBY / PODMIOTU TRZECIEGO w trybie art. 125 ust. 1 Ustawy Pzp dotyczącego przesłanek wykluczenia z postępowania; (jeśli dotyczy) ;
3)Wzór oświadczenia wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia / konsorcjum składane na podstawie art. 117 ust. 4; (jeśli dotyczy) => u mnie teraz chyba nie, skoro nie żądałam żadnych warunków udziału w postępowaniu; ?
4) o aktualności danych w TP chyba nie muszę (jeśli procedura będzie przebiegała szybko i sprawnie a w oświadczeniach 1 i 2 są zapisy o aktualności)?
5) jeszcze coś?

4)Wzór zobowiązania podmiotu udostępniającego zasoby (do oddania do dyspozycji wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (z art. 118; z zakresem, okresem, itd) ?
Postępowanie w TP na świadczenie 4 mies. usługi. Brak warunków udziału w postępowaniu a w wykluczeniach tylko art. 108 ust. 1 Pzp. i art. 7 ustawy [...] Czy załącznikami do SWZ (oczywiście oprócz wzoru umowy, OPZ i dokumentacji technicznej oraz formularza ofertowego i ew. cenowego) winny być: 1)Wzór oświadczenia wstępnego WYKONAWCY w trybie art. 125 ust. 1 Ustawy Pzp dotyczącego przesłanek wykluczenia z postępowania; 2)Wzór oświadczenia wstępnego PODMIOTU UDOSTĘPNIAJĄCEGO ZASOBY / PODMIOTU TRZECIEGO w trybie art. 125 ust. 1 Ustawy Pzp dotyczącego przesłanek wykluczenia z postępowania; (jeśli dotyczy) ; 3)Wzór oświadczenia wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia / konsorcjum składane na podstawie art. 117 ust. 4; (jeśli dotyczy) => u mnie teraz chyba nie, skoro nie żądałam żadnych warunków udziału w postępowaniu; ? 4) o aktualności danych w TP chyba nie muszę (jeśli procedura będzie przebiegała szybko i sprawnie a w oświadczeniach 1 i 2 są zapisy o aktualności)? 5) jeszcze coś? 4)Wzór zobowiązania podmiotu udostępniającego zasoby (do oddania do dyspozycji wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (z art. 118; z zakresem, okresem, itd) ?
0
2023-10-18 13:09 0

M.

Małgorzata .....

99

grupa kapitałowa
grupa kapitałowa
0
2023-10-18 13:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy