Forum

Powrót konsorcjum, wezwanie do złożenia podmiotowych środków dowodowyc

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Hej. Konsorcjum złożyło najlepszą ofertę, więc wzywam ich do złożenia dokumentów. Pismo kieruje do lidera konsorcjum, czy partnera też mam wskazać? W SWZ miałam zapis, że dla wspólnie ubiegających się o zamówienie dopuszczam łączne spełnianie warunków, więc to jest ok i nie ma znaczenia, który mi co wykaże?
Zgodnie z wymogami załączyli mi oświadczenie kto jakie roboty wykona oraz pełnomocnictwo do reprezentowania. Czy powinnam od nich oczekiwać jakieś umowy jeśli nie miałam tego wskazanego w SWZ?
Hej. Konsorcjum złożyło najlepszą ofertę, więc wzywam ich do złożenia dokumentów. Pismo kieruje do lidera konsorcjum, czy partnera też mam wskazać? W SWZ miałam zapis, że dla wspólnie ubiegających się o zamówienie dopuszczam łączne spełnianie warunków, więc to jest ok i nie ma znaczenia, który mi co wykaże? Zgodnie z wymogami załączyli mi oświadczenie kto jakie roboty wykona oraz pełnomocnictwo do reprezentowania. Czy powinnam od nich oczekiwać jakieś umowy jeśli nie miałam tego wskazanego w SWZ?
0
2023-10-27 11:12 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Pisma kieruję zawsze do Konsorcjum (w całości) z adresem email, który został podany przez Konsorcjum do kontaktu. Umowy regulująca współpracę żądam przed podpisaniem umowy, ale to zależy jak to regulujecie w SWZ.
Pisma kieruję zawsze do Konsorcjum (w całości) z adresem email, który został podany przez Konsorcjum do kontaktu. Umowy regulująca współpracę żądam przed podpisaniem umowy, ale to zależy jak to regulujecie w SWZ.
0
2023-10-27 11:46 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy