Forum

Powrót KRK

I.

Iwona .....

0

Witam,

mam do Was pytanie.... na jakim etapie postępowania wymagacie KRK? Już na etapie składania ofert? Czy jako podmiotowy środek dowodowy? I rozumiem, że macie jasny zapis w SWZ, że wymagacie tego dokumentu. Czy jest możliwość wezwania wykonawcę do złożenia KRK jeśli nie miałam takiego zapisu w SWZ?
Witam, mam do Was pytanie.... na jakim etapie postępowania wymagacie KRK? Już na etapie składania ofert? Czy jako podmiotowy środek dowodowy? I rozumiem, że macie jasny zapis w SWZ, że wymagacie tego dokumentu. Czy jest możliwość wezwania wykonawcę do złożenia KRK jeśli nie miałam takiego zapisu w SWZ?
0
2023-10-31 08:22 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Tylko od najwyżej ocenionego jako podmiotowy środek dowodowy. W SWZ/ogłoszeniu o zamówieniu (dokumentach zamówienia) musi być taki zapis, jeżeli nie wpisaliście takiego zapisu w dokumentach zamówienia to żądać nie możecie
Tylko od najwyżej ocenionego jako podmiotowy środek dowodowy. W SWZ/ogłoszeniu o zamówieniu (dokumentach zamówienia) musi być taki zapis, jeżeli nie wpisaliście takiego zapisu w dokumentach zamówienia to żądać nie możecie
0
2023-10-31 08:29 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy