Forum

Powrót ezamowienia.gov.pl

J.

Joanna .....

58

Poproszę o podpowiedź, czy chcąc zamieścić info o wszczęciu postępowania tp usługa na stronie ezamawiajacy.gov.pl najpierw:
a) wchodzę w kafelek "Nowe ogłoszenie" i tam zaznaczam, że
b) mam obowiązek stosowania ustawy ,
c) chcę opublikować ogłoszenie w BZP,
d) nie zarejestrowałam postępowania na Platformie (bo mamy swoją komercyjną i tam będę prowadziła postępowanie) i...

-czy robię "dodaj nowe postępowanie" czy "dodaj ogłoszenie bez rejestracji postępowania"?
Poproszę o podpowiedź, czy chcąc zamieścić info o wszczęciu postępowania tp usługa na stronie ezamawiajacy.gov.pl najpierw: a) wchodzę w kafelek "Nowe ogłoszenie" i tam zaznaczam, że b) mam obowiązek stosowania ustawy , c) chcę opublikować ogłoszenie w BZP, d) nie zarejestrowałam postępowania na Platformie (bo mamy swoją komercyjną i tam będę prowadziła postępowanie) i... -czy robię "dodaj nowe postępowanie" czy "dodaj ogłoszenie bez rejestracji postępowania"?
0
2023-10-31 12:15 0

P.

Patrycja .....

Fachowiec 107

Moim zdaniem najpierw trzeba w planie postępowań uwzględnić dane postępowanie, następnie dodać nowe postępowanie a dopiero potem nowe ogłoszenie o wszczęciu postępowania :)
Moim zdaniem najpierw trzeba w planie postępowań uwzględnić dane postępowanie, następnie dodać nowe postępowanie a dopiero potem nowe ogłoszenie o wszczęciu postępowania :)
0
2023-10-31 12:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy