Forum

Powrót eNotice2 podstawy wykluczenia w ogłoszeniu

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Myślałam, że zbyt szybko mnie to nie dopadnie, ale jednak muszę zrobić powtórkę postępowania w progach unijnych.

Pytanko do osób, które już ogłoszenia maja za sobą. Chodzi o podstawy wykluczenia w ogłoszeniu. Rozpisujecie dokładnie każdą przesłankę wykluczenia (z ustawy, dostosowując do konkretnych pól) czy może kopiujecie opis z instrukcji udostępnionej przez UZP??
Myślałam, że zbyt szybko mnie to nie dopadnie, ale jednak muszę zrobić powtórkę postępowania w progach unijnych. Pytanko do osób, które już ogłoszenia maja za sobą. Chodzi o podstawy wykluczenia w ogłoszeniu. Rozpisujecie dokładnie każdą przesłankę wykluczenia (z ustawy, dostosowując do konkretnych pól) czy może kopiujecie opis z instrukcji udostępnionej przez UZP??
0
2023-11-03 12:01 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Ja rozpisywałam, ale widzę, ze większość pisze tylko minimum i chyba następnym razem na tym poprzestanę.
Ja rozpisywałam, ale widzę, ze większość pisze tylko minimum i chyba następnym razem na tym poprzestanę.
0
2023-11-03 12:41 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy