Forum

Powrót podmiotowe środki dowodowe

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

1. Wykonawca przesłał pśd po czym zorientował się, że jeden dokument wypełnił źle i wysłał go jeszcze raz. Zrobił to w terminie jaki wskazałam na złożenie dokumentów, więc wszystko jest ok? Przyjmuje te poprawione dokumenty?

2. Ofertę złożyło konsorcjum. Oświadczenia w takiej sytuacji składają mi jednocześnie lider i partner, ale np potwierdzenie ubezpieczenia wystarczy od jednego?

3. Potwierdźcie mi proszę, bo po rozmowie z Wykonawcą zwątpiłam :) Korzystam z open nexusa i informację o wyborze najkorzystniejszej oferty mogę wrzucić po prostu jako komunikat publiczny? Nie muszę wysyłać każdemu odrębnej wiadomości?
Do tej pory robiłam tak, że jest nie było ofert odrzuconych to wrzucałam tylko informację o wyborze wraz z punktacją na stronę, a jeśli były jakieś oferty odrzucone to wtedy na stronę ogólna informacja, a do wykonawców z dokładniejszym wyjaśnieniem odrzucenia.
1. Wykonawca przesłał pśd po czym zorientował się, że jeden dokument wypełnił źle i wysłał go jeszcze raz. Zrobił to w terminie jaki wskazałam na złożenie dokumentów, więc wszystko jest ok? Przyjmuje te poprawione dokumenty? 2. Ofertę złożyło konsorcjum. Oświadczenia w takiej sytuacji składają mi jednocześnie lider i partner, ale np potwierdzenie ubezpieczenia wystarczy od jednego? 3. Potwierdźcie mi proszę, bo po rozmowie z Wykonawcą zwątpiłam :) Korzystam z open nexusa i informację o wyborze najkorzystniejszej oferty mogę wrzucić po prostu jako komunikat publiczny? Nie muszę wysyłać każdemu odrębnej wiadomości? Do tej pory robiłam tak, że jest nie było ofert odrzuconych to wrzucałam tylko informację o wyborze wraz z punktacją na stronę, a jeśli były jakieś oferty odrzucone to wtedy na stronę ogólna informacja, a do wykonawców z dokładniejszym wyjaśnieniem odrzucenia.
0
2023-11-06 11:07 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

1. Tak. 2. Tak. 3. Wrzucić to jako komunikat publiczny i sam wysyłam jeszcze odrębną wiadomość dla wykonawców.
1. Tak. 2. Tak. 3. Wrzucić to jako komunikat publiczny i sam wysyłam jeszcze odrębną wiadomość dla wykonawców.
0
2023-11-06 11:15 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy