Forum

Powrót wolna ręka- brak ofert

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Hej. Miałam przetarg unijny, dwie części. Na jedną część nie wpłynęła żadna oferta, więc teraz mogę zrobić z wolnej ręki zgodnie z art. 214.1.6?

Nigdy nie robiłam wolnej ręki, więc jak wygląda procedura krok po kroku?

Mogę wrzucić od razu unieważnienie dla części I zamówienia i wtedy badać sobie oferty na część 2?
Hej. Miałam przetarg unijny, dwie części. Na jedną część nie wpłynęła żadna oferta, więc teraz mogę zrobić z wolnej ręki zgodnie z art. 214.1.6? Nigdy nie robiłam wolnej ręki, więc jak wygląda procedura krok po kroku? Mogę wrzucić od razu unieważnienie dla części I zamówienia i wtedy badać sobie oferty na część 2?
0
2023-11-08 10:01 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

ja bym się bardziej skłaniała do powtórzenia unieważnionej części niż do wolnej ręki (postępowanie było jedno tylko dwie części i na jedną z nich wpłynęły oferty, więc chyba podstawa 214.1.6 nie ma tu zastosowania)
ja bym się bardziej skłaniała do powtórzenia unieważnionej części niż do wolnej ręki (postępowanie było jedno tylko dwie części i na jedną z nich wpłynęły oferty, więc chyba podstawa 214.1.6 nie ma tu zastosowania)
0
2023-11-08 10:10 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy