Forum

Powrót enotices2 problem

I.

Izabella .....

0

Czy ktos może napotkał się na taki problem na enotices2? Kiedy chcę wysłać ogłoszenie to mi sie takie coś pojawia i na żaden spobób nie mogę tego przejśc?
"Some fields value differ from their default values, you can update the default values by selecting a value for each field."
Pod tym pojawia się tabelka z podstawami wykluczenia i czy mam aktualizować czy nie aktualizować. I obojętne co wciskam nie moge przejść dalej?
Czy ktos może napotkał się na taki problem na enotices2? Kiedy chcę wysłać ogłoszenie to mi sie takie coś pojawia i na żaden spobób nie mogę tego przejśc? "Some fields value differ from their default values, you can update the default values by selecting a value for each field." Pod tym pojawia się tabelka z podstawami wykluczenia i czy mam aktualizować czy nie aktualizować. I obojętne co wciskam nie moge przejść dalej?
0
2023-11-09 11:10 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

To jest informacja, że w ustawieniach swoich formularzy masz inne wartości niż te w ogłoszeniu. Jeśli wciśniesz nie to nic się nie stanie, przejdziesz dalej do ogłoszenia. Jeśli wciśniesz tak to też pójdziesz dalej w ogłoszeniu, ale jednocześnie w ustawieniach konta (tych początkowych) ci się zaktualizaują te pola i wtedy przy nowym ogłoszeniu wypełnią się automatycznie.
To jest informacja, że w ustawieniach swoich formularzy masz inne wartości niż te w ogłoszeniu. Jeśli wciśniesz nie to nic się nie stanie, przejdziesz dalej do ogłoszenia. Jeśli wciśniesz tak to też pójdziesz dalej w ogłoszeniu, ale jednocześnie w ustawieniach konta (tych początkowych) ci się zaktualizaują te pola i wtedy przy nowym ogłoszeniu wypełnią się automatycznie.
0
2023-11-09 13:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy