Forum

Powrót Zmiana terminu wykonania w SWZ

E.

Ewa .....

1

Przetarg na RB. Wpłynęło pytanie odnośnie terminu wykonania. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom wykonawcy chcemy przedłużyć termin wykonania o 7 dni, o tyle maksymalnie możemy biorąc pod uwagę warunki dofinansowania i obwarowania w umowie z dotującym. Czy muszę przedłużyć termin na składanie ofert? Planowane otwarcie jest 15.11. Odpowiedzi chcę udzielić dzisiaj.
Przetarg na RB. Wpłynęło pytanie odnośnie terminu wykonania. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom wykonawcy chcemy przedłużyć termin wykonania o 7 dni, o tyle maksymalnie możemy biorąc pod uwagę warunki dofinansowania i obwarowania w umowie z dotującym. Czy muszę przedłużyć termin na składanie ofert? Planowane otwarcie jest 15.11. Odpowiedzi chcę udzielić dzisiaj.
0
2023-11-10 12:35 0

H.

Hanna .....

20

Pytanie o wydłużenie terminu wykonania zamówienia to nie pytanie o wyjaśnienie treści SWZ - ignoruję takie prośby.
Tym bardziej, że wg mnie zmiana terminu wykonania zamówienia to istotna zmiana i trzeba by było unieważnić postępowanie
Pytanie o wydłużenie terminu wykonania zamówienia to nie pytanie o wyjaśnienie treści SWZ - ignoruję takie prośby. Tym bardziej, że wg mnie zmiana terminu wykonania zamówienia to istotna zmiana i trzeba by było unieważnić postępowanie
0
2023-11-10 12:43 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy