Forum

Powrót wolna ręka- zaproszenie

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Hej, pierwszy raz przygotowuję wolną rękę i w związku z tym ma kilka wątpliwości
1. Wszystkie warunki muszą być takie same jak w przetargu pierwotnym (wolna ręka z art. 214.1.6), ale czy kryteria oceny ofert też muszę podać?
2. Powinnam przedłożyć formularz ofertowy do uzupełnienia? A jak złoży ofertę i będę chciała negocjować to wtedy już w treści @ podaje mi np nową cenę, czy poprawia formularz?
3. Jest to zamówienie powyżej progów unijnych, więc po podpisaniu umowy muszę wrzucić ogłoszenie na eNotices2 mimo że pierwotne ogłoszenie dawałam na eNotices?
Hej, pierwszy raz przygotowuję wolną rękę i w związku z tym ma kilka wątpliwości 1. Wszystkie warunki muszą być takie same jak w przetargu pierwotnym (wolna ręka z art. 214.1.6), ale czy kryteria oceny ofert też muszę podać? 2. Powinnam przedłożyć formularz ofertowy do uzupełnienia? A jak złoży ofertę i będę chciała negocjować to wtedy już w treści @ podaje mi np nową cenę, czy poprawia formularz? 3. Jest to zamówienie powyżej progów unijnych, więc po podpisaniu umowy muszę wrzucić ogłoszenie na eNotices2 mimo że pierwotne ogłoszenie dawałam na eNotices?
0
2023-11-13 11:28 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

1. to co bylo w ramach kryetriów oceny ofert, teraz bedzie przedmiotem negocjcacji.
2. W wolnej rece wykonawcy nie składaja ofert, udzielasz zamówienia po negocjacjach.
3. Ogłoszenie w eNotice2
1. to co bylo w ramach kryetriów oceny ofert, teraz bedzie przedmiotem negocjcacji. 2. W wolnej rece wykonawcy nie składaja ofert, udzielasz zamówienia po negocjacjach. 3. Ogłoszenie w eNotice2
0
2023-11-13 11:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy