Forum

Powrót Przetarg Unijny - czy muszę wprowadzać postępowanie na BZP?

M.

Magdalena .....

64

Przed chwilą przesłałam do DzUUE swoje pierwsze w życiu ogłoszenie dotyczące postępowania ponadprogowego. I co teraz?
1) Rozumiem, że po otrzymaniu informacji o opublikowaniu ogłoszenia muszę ogłosić postępowanie na stronie prowadzonego postępowania-u nas Platforma? (jesli piszę cos nie tak to proszę mnie prostować)
2) Czy powinnam utworzyć postępowanie na BZP?
3) Jeśli tak to czy robię to całkowicie osobno czy powinnam jakoś powiązać ze sobą te bazy?
Przed chwilą przesłałam do DzUUE swoje pierwsze w życiu ogłoszenie dotyczące postępowania ponadprogowego. I co teraz? 1) Rozumiem, że po otrzymaniu informacji o opublikowaniu ogłoszenia muszę ogłosić postępowanie na stronie prowadzonego postępowania-u nas Platforma? (jesli piszę cos nie tak to proszę mnie prostować) 2) Czy powinnam utworzyć postępowanie na BZP? 3) Jeśli tak to czy robię to całkowicie osobno czy powinnam jakoś powiązać ze sobą te bazy?
0
2023-11-14 11:14 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

1) tak po publikacji zamieszczasz ogłoszenie i pozostałe dokumenty na platformie swojej
2) musisz zarejestrować postępowanie na e-zamówieniach celem wysłania infor do Prezesa i ogłoszenia o wykonaniu umowy (ja rejestruje bezpośrednio przed wysłaniem infor do Prezesa).
3) Musisz na e-zamówieniach w szczegółach postępowania w trzech kropkach wprowadzić nr ogłoszeń z Dz.U.U.E.
1) tak po publikacji zamieszczasz ogłoszenie i pozostałe dokumenty na platformie swojej 2) musisz zarejestrować postępowanie na e-zamówieniach celem wysłania infor do Prezesa i ogłoszenia o wykonaniu umowy (ja rejestruje bezpośrednio przed wysłaniem infor do Prezesa). 3) Musisz na e-zamówieniach w szczegółach postępowania w trzech kropkach wprowadzić nr ogłoszeń z Dz.U.U.E.
0
2023-11-14 11:17 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy