Forum

Powrót oferty dodatkowe - taka sama cena

M.

Magdalena .....

Fachowiec 109

Cześć, wezwałam dwóch Wykonawców którzy dali taką samą cenę do złożenia ofert dodatkowych. Wykonawcy zeszli z ceny, ale ceny ponownie są identyczne, pytanie co teraz?
Mogę ponownie wezwać ich do złożenia ofert dodatkowych?
Cześć, wezwałam dwóch Wykonawców którzy dali taką samą cenę do złożenia ofert dodatkowych. Wykonawcy zeszli z ceny, ale ceny ponownie są identyczne, pytanie co teraz? Mogę ponownie wezwać ich do złożenia ofert dodatkowych?
0
2023-11-15 09:14 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

to byli oczywiście najkorzystniejsi, tak? niestety nie mozna wezwac kolejny raz. I nie mam dobrej wiadomości, musisz uniewaznic postepowanie, bo rozumiem, że albo cena była jedynym kryterium, albo w posostałych kryteriach tez zaoferowali te same parametry, tak?
to byli oczywiście najkorzystniejsi, tak? niestety nie mozna wezwac kolejny raz. I nie mam dobrej wiadomości, musisz uniewaznic postepowanie, bo rozumiem, że albo cena była jedynym kryterium, albo w posostałych kryteriach tez zaoferowali te same parametry, tak?
0
2023-11-15 09:16 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy