Forum

Powrót Enotices2 - numer ogłoszenia

P.

Paulina .....

28

Witam.
Mam pytanie odnośnie numeru ogłoszenia, opublikowałam ogłoszenie o zamówieniu na Enotices2 dostałam raport, że jest opublikowane, ale nigdzie nie widzę nadanego numeru z DU. Czy teraz już nie nadają numeru ? Bo zastanawiam się jak później powiązać dane ogłoszenie z platformą e-zamówienia np. przy robieniu ogłoszenia o wykonaniu umowy. Ktoś się orientuje jak to wygląda ?
Witam. Mam pytanie odnośnie numeru ogłoszenia, opublikowałam ogłoszenie o zamówieniu na Enotices2 dostałam raport, że jest opublikowane, ale nigdzie nie widzę nadanego numeru z DU. Czy teraz już nie nadają numeru ? Bo zastanawiam się jak później powiązać dane ogłoszenie z platformą e-zamówienia np. przy robieniu ogłoszenia o wykonaniu umowy. Ktoś się orientuje jak to wygląda ?
0
2023-11-15 09:22 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Niestety, to jest jakis bubel. Ogloszenie musisz sobie wyszukac w wyszukiwarce TED i stamtąd pobierzesz ogłoszenie z nadanym nr., nie ma mozliwości pobrania go z poziomu swojego konta. Nr ogłoszenia wyswietla sie tez w tym powiadomieniu u góry, w całym ciągu powiadomieni, po tym nr możesz znaleźć ogłoszenie w wyszukiwarce.
Niestety, to jest jakis bubel. Ogloszenie musisz sobie wyszukac w wyszukiwarce TED i stamtąd pobierzesz ogłoszenie z nadanym nr., nie ma mozliwości pobrania go z poziomu swojego konta. Nr ogłoszenia wyswietla sie tez w tym powiadomieniu u góry, w całym ciągu powiadomieni, po tym nr możesz znaleźć ogłoszenie w wyszukiwarce.
0
2023-11-15 09:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy