Forum

Powrót Enotice 2 i ezamowienia

A.

Agnieszka .....

1

Dzień dobry,

dzisiaj opublikowało się ogłoszenie w TED zgodnie z wydaniem S222. Chciałam zaciągnąć to ogłoszenie na platformę e-zamówienia, niestety z marnym skutkiem.

Wcześniej, z enotice1 udawało się bezproblemowo. Czy ktoś ma pomysł co zrobić? Dodam, że nr ogloszenia musiałam znaleźć przez TED, bo w enotice2 się nie pokazywało :)
Dzień dobry, dzisiaj opublikowało się ogłoszenie w TED zgodnie z wydaniem S222. Chciałam zaciągnąć to ogłoszenie na platformę e-zamówienia, niestety z marnym skutkiem. Wcześniej, z enotice1 udawało się bezproblemowo. Czy ktoś ma pomysł co zrobić? Dodam, że nr ogloszenia musiałam znaleźć przez TED, bo w enotice2 się nie pokazywało :)
0
2023-11-17 12:21 0

A.

Agnieszka .....

19

Teraz po zarejestrowaniu ogłoszenia na ezamówieniach( jak tam prowadzimy postępowania) należy wpisać numer ogłoszenia z TED ręcznie wchodząc w 3 kropki oraz termin składania ofert. Następnie również z pozycji 3 kropek żeby opublikować SWZ i załączniki musisz zmienić status na wszczęte bo inaczej nie działa kafelek ,, Udostępnij dokumenty"
Teraz po zarejestrowaniu ogłoszenia na ezamówieniach( jak tam prowadzimy postępowania) należy wpisać numer ogłoszenia z TED ręcznie wchodząc w 3 kropki oraz termin składania ofert. Następnie również z pozycji 3 kropek żeby opublikować SWZ i załączniki musisz zmienić status na wszczęte bo inaczej nie działa kafelek ,, Udostępnij dokumenty"
0
2023-11-17 13:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy