Forum

Powrót platforma e-zamówienia nie można dodać informacji

J.

Joanna .....

19

Miał ktoś taką sytuację, że nie mógł dodać dokumentu do postepowania?
Nagle mi system oznajmia, ze nie może być więcej niż 5 dokumentów dodanych. Ja mam dodanych już z 10 chyba, bo SWZ, załączniki, informacje... teraz chcę dodać informację o unieważnieniu postępowania i nie mogę jej dodać.
Czy mam ją w tej sytuacji tylko wysłać do oferentów a przetarg po prostu unieważnić odpowiednim przyciskiem bez zamieszczenia pisma informacyjnego podpisanego przez kierownika jednostki?
Miał ktoś taką sytuację, że nie mógł dodać dokumentu do postepowania? Nagle mi system oznajmia, ze nie może być więcej niż 5 dokumentów dodanych. Ja mam dodanych już z 10 chyba, bo SWZ, załączniki, informacje... teraz chcę dodać informację o unieważnieniu postępowania i nie mogę jej dodać. Czy mam ją w tej sytuacji tylko wysłać do oferentów a przetarg po prostu unieważnić odpowiednim przyciskiem bez zamieszczenia pisma informacyjnego podpisanego przez kierownika jednostki?
0
2023-11-22 12:50 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

nie prowadze postepowań na e-zamówieniach, ale z róznych wpisóe na forach róznych, wiem, że to powszechny problem teraz i zamawiający radza sobie z tym tak, ze wrzucaja np. na swój BIP załaczniki i daja linki na e-zamówieniach (bo jest taka opcja).
nie prowadze postepowań na e-zamówieniach, ale z róznych wpisóe na forach róznych, wiem, że to powszechny problem teraz i zamawiający radza sobie z tym tak, ze wrzucaja np. na swój BIP załaczniki i daja linki na e-zamówieniach (bo jest taka opcja).
0
2023-11-22 12:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy