Forum

Powrót Aktualizacja planu postępowań BIP

S.

Sylwia .....

0

Dzień dobry,
Mam pytanie, jak zrobić aktualizację planu zamówień na BIP? Muszę dodać jedną pozycje do tego roku i nie wiem od czego zacząć.
Dzień dobry, Mam pytanie, jak zrobić aktualizację planu zamówień na BIP? Muszę dodać jedną pozycje do tego roku i nie wiem od czego zacząć.
0
2023-11-23 13:58 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

aktualizacje robi sie na BZP, a potem zamieszcza na swojej stronie ( w twoim przypadku pewnie bedzie to Bip). Musisz się zalogowac na e-zamówieniach, potem wejśc w kafelek moje plany. U samej góry bedzie opublikowany aktualny, musisz w niego wejśc, kliknąc aktualizaj a potem dodaj pozycje i zatwierdzic. To tak po krótce.
aktualizacje robi sie na BZP, a potem zamieszcza na swojej stronie ( w twoim przypadku pewnie bedzie to Bip). Musisz się zalogowac na e-zamówieniach, potem wejśc w kafelek moje plany. U samej góry bedzie opublikowany aktualny, musisz w niego wejśc, kliknąc aktualizaj a potem dodaj pozycje i zatwierdzic. To tak po krótce.
0
2023-11-23 14:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy