Forum

Powrót KRK, Wykonawca ma siedzibę firmy w Czechach a miejsce zamieszkania w Polsce

P.

Patrycja .....

1

Wykonawca złożył ofertę, jest najkorzystniejszy, został wezwany do złożenia PŚD.
Złożył mi dokument KRK z Czech na firmę, której siedziba jest w Czechach i otrzymałam wizualizację KRK z Polski na prezesa zarządu - zarząd jednoosobowy (tak, wiem, że wizualizacja jest niedozwolona).
Weryfikowałam nasze Rozporządzenie o PŚD ale nie potrafię wyczytać, co i jak powinno być w takim przypadku.
Moje pytanie brzmi, czy poprawnym jest w takim przypadku, że Wykonawca składa KRK z Czech dla firmy i KRK z Polski dla siebie jako prezesa zarządu?
Wykonawca złożył ofertę, jest najkorzystniejszy, został wezwany do złożenia PŚD. Złożył mi dokument KRK z Czech na firmę, której siedziba jest w Czechach i otrzymałam wizualizację KRK z Polski na prezesa zarządu - zarząd jednoosobowy (tak, wiem, że wizualizacja jest niedozwolona). Weryfikowałam nasze Rozporządzenie o PŚD ale nie potrafię wyczytać, co i jak powinno być w takim przypadku. Moje pytanie brzmi, czy poprawnym jest w takim przypadku, że Wykonawca składa KRK z Czech dla firmy i KRK z Polski dla siebie jako prezesa zarządu?
0
2023-11-28 10:20 1

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Chyba dla takich przypadków była ostatnia nowelizacja, nieprawdaż?
odp: tak (" lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dotyczy informacja albo dokument, ")
Chyba dla takich przypadków była ostatnia nowelizacja, nieprawdaż? odp: tak (" lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dotyczy informacja albo dokument, ")
0
2023-11-28 11:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy