Forum

Powrót Pytanie

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

No hejka, dawno nic nie pisałem ale trochę zaganiany byłem :)
Ale do rzeczy. dostawa żywności. formularz cenowy przewiduje jednostke miary 5l (olej) a wykonawca daje cene jak za litr i oczywiście przez to cena tej pozycji jest zaniżona. i teraz pytanie. Czy pytać o RNC ze względu na wartość tej pozycji bo przy normalnej cenie byłaby o ok. 5 procent wyższa cena oferty? i oczywiście jak nie wyjaśni to papa i niestety następny jest droższy. czy też widzicie jakieś wyjście na wyjaśnienia i ew. poprawki bo raczej nie ma co liczyc że bedzie mi dostarczał olej w tak niskiej cenie :). A nawet jakby dał "normalną stawkę" to i tak byłby najkorzystniejszy.
No hejka, dawno nic nie pisałem ale trochę zaganiany byłem :) Ale do rzeczy. dostawa żywności. formularz cenowy przewiduje jednostke miary 5l (olej) a wykonawca daje cene jak za litr i oczywiście przez to cena tej pozycji jest zaniżona. i teraz pytanie. Czy pytać o RNC ze względu na wartość tej pozycji bo przy normalnej cenie byłaby o ok. 5 procent wyższa cena oferty? i oczywiście jak nie wyjaśni to papa i niestety następny jest droższy. czy też widzicie jakieś wyjście na wyjaśnienia i ew. poprawki bo raczej nie ma co liczyc że bedzie mi dostarczał olej w tak niskiej cenie :). A nawet jakby dał "normalną stawkę" to i tak byłby najkorzystniejszy.
0
2023-11-29 11:05 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

????
????
0
2023-11-29 14:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy