Forum

Powrót eNotices 1 czy 2

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Jak to w końcu jest... stanowisko UZP, że postępowania rozpoczęte przed 25.10 można kontynuować na 1, ale ostatnio na jakimś webinarze słyszałam, że nie ma na to podstawy prawnej i lepiej zamieszczać wszystko na 2, więc jak w końcu robicie?

Rozumiem, że jak miałam przetarg na części i pierwszą część unieważniłam (bo nie było ofert i dodałam ogłoszenie na eNotices1) robiąc zamówienie z wolnej ręki to teraz jak podpiszę umowę to ogłoszenie o wyniku postępowania wrzucam na eNotices2? A dla części 2 zgodnie ze stanowiskiem UZP niby mogę wrzucić ogłoszenie na eNotices1?
Jak to w końcu jest... stanowisko UZP, że postępowania rozpoczęte przed 25.10 można kontynuować na 1, ale ostatnio na jakimś webinarze słyszałam, że nie ma na to podstawy prawnej i lepiej zamieszczać wszystko na 2, więc jak w końcu robicie? Rozumiem, że jak miałam przetarg na części i pierwszą część unieważniłam (bo nie było ofert i dodałam ogłoszenie na eNotices1) robiąc zamówienie z wolnej ręki to teraz jak podpiszę umowę to ogłoszenie o wyniku postępowania wrzucam na eNotices2? A dla części 2 zgodnie ze stanowiskiem UZP niby mogę wrzucić ogłoszenie na eNotices1?
0
2023-11-30 08:30 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Wysyłac na eNotices2.
Wysyłac na eNotices2.
0
2023-11-30 09:10 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy