Forum

Powrót Czy anominizować?

J.

Joanna .....

58

Dzień dobry,
w prowadzonym przeze mnie postępowaniu wykonawca wyjaśniając rażąco niską cenę, jako jeden z załączników przesłał nam listę płac, w której widnieje m.in. nazwisko i imię pracownika, wymiar etatu oraz kwota do wypłaty. Dokument ten nie został zastrzeżony jako tajemnica. Teraz drugi z wykonawców chce sprawdzić dokumentację "przeciwnika".
Czy mogę udostępnić w całości taką listę płac, czy może jednak powinnam wykorektorować chociaż nazwiska pracowników?
Dzień dobry, w prowadzonym przeze mnie postępowaniu wykonawca wyjaśniając rażąco niską cenę, jako jeden z załączników przesłał nam listę płac, w której widnieje m.in. nazwisko i imię pracownika, wymiar etatu oraz kwota do wypłaty. Dokument ten nie został zastrzeżony jako tajemnica. Teraz drugi z wykonawców chce sprawdzić dokumentację "przeciwnika". Czy mogę udostępnić w całości taką listę płac, czy może jednak powinnam wykorektorować chociaż nazwiska pracowników?
0
2023-12-01 10:39 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

ja mimo wszystko bym to "wygumkował" bo to jakby "dane wrazliwe" dot. tej konretnej osoby
ja mimo wszystko bym to "wygumkował" bo to jakby "dane wrazliwe" dot. tej konretnej osoby
0
2023-12-01 10:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy