Forum

Powrót inny termin składania ofert w swz a inny na portalu eZamówienia

MS

Małgorzata Synowiec

0

Hej mam taki problem, postępowanie unijne, w swz jest inny termin składania (dłuższy) a na portalu na którym jest prowadzone postępowanie (eZamówienia) jest tydzień krótszy. Moje pytanie Brzmi czy muszę zmieniać swz? czy tylko wyjaśnienie wystarczy? Czy muszę zmienić na tez z SWZ? i jeszcze takie pytanie odnośnie terminów, bo gdzieś czytałam ze teraz przy enotice2 termin 30 dni liczymy od zamieszczenia ogłoszenia nie publikacji.
Hej mam taki problem, postępowanie unijne, w swz jest inny termin składania (dłuższy) a na portalu na którym jest prowadzone postępowanie (eZamówienia) jest tydzień krótszy. Moje pytanie Brzmi czy muszę zmieniać swz? czy tylko wyjaśnienie wystarczy? Czy muszę zmienić na tez z SWZ? i jeszcze takie pytanie odnośnie terminów, bo gdzieś czytałam ze teraz przy enotice2 termin 30 dni liczymy od zamieszczenia ogłoszenia nie publikacji.
0
2023-12-04 12:01 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Jak najszybciej zmień datę i to w ten sposób, aby obowiązująca była ta późniejsza.
A jak masz w ogłoszeniu?
Jak najszybciej zmień datę i to w ten sposób, aby obowiązująca była ta późniejsza. A jak masz w ogłoszeniu?
0
2023-12-04 12:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy