Forum

Powrót jak cofnąć wysyłanie ogłoszenia w enotices?

J.

Joanna .....

19

Walczę z enocices2, ale dziś zostało wysłane już ogłoszenie przez stary enotice. Co teraz? Opcja "usuń ogłoszenie" wpycha mnie znów do formularza. Chcę to cofnąć i nie wiem jak.
A może zostawić to w... spokoju i niech sobie publikuja, my to zignorujemy i na spokojnie zrobimy ogłoszenie na nowej stronie?
Jak myślicie?

Swoją drogą, skoro nie wolno korzystać ze starego formularza czemu nie ma blokady wysyłania ogłoszeń o zamówieniu na nieaktualnej stronie?
Walczę z enocices2, ale dziś zostało wysłane już ogłoszenie przez stary enotice. Co teraz? Opcja "usuń ogłoszenie" wpycha mnie znów do formularza. Chcę to cofnąć i nie wiem jak. A może zostawić to w... spokoju i niech sobie publikuja, my to zignorujemy i na spokojnie zrobimy ogłoszenie na nowej stronie? Jak myślicie? Swoją drogą, skoro nie wolno korzystać ze starego formularza czemu nie ma blokady wysyłania ogłoszeń o zamówieniu na nieaktualnej stronie?
0
2023-12-13 16:58 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

to prawda, powinni zablokować te opcję skoro już nie można z tego korzystać od 25.10. Jak dla mnie zostawić tamto, niech się opublikuje i zrobić nowe na enotice2
to prawda, powinni zablokować te opcję skoro już nie można z tego korzystać od 25.10. Jak dla mnie zostawić tamto, niech się opublikuje i zrobić nowe na enotice2
0
2023-12-14 07:49 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy