Forum

Powrót eNotice2 - błędy

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Witam serdecznie
Czy ktoś z Państwa spotkał się z podobnym komunikatem i wskazanymi błędami?
"Walidacja powiadomienia nie powiodła się : CVS produced the following errors/warnings :
• rule|text|BR-BT-00501-0259
• Każde istniejące 'ID techniczne organizacji (ORG-XXX)' (OPT-200-Organization-Company) musi mieć co najmniej jedną rolę lub podrolę
• rule|text|BR-BT-00501-0259"
Witam serdecznie Czy ktoś z Państwa spotkał się z podobnym komunikatem i wskazanymi błędami? "Walidacja powiadomienia nie powiodła się : CVS produced the following errors/warnings : • rule|text|BR-BT-00501-0259 • Każde istniejące 'ID techniczne organizacji (ORG-XXX)' (OPT-200-Organization-Company) musi mieć co najmniej jedną rolę lub podrolę • rule|text|BR-BT-00501-0259"
0
2023-12-18 08:05 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Z dwoma błędami już sobie poradziłam, został ostatni komunikat, nie wiem co robię źle
• Każde istniejące 'ID techniczne organizacji (ORG-XXX)' (OPT-200-Organization-Company) musi mieć co najmniej jedną rolę lub podrolę
Z dwoma błędami już sobie poradziłam, został ostatni komunikat, nie wiem co robię źle • Każde istniejące 'ID techniczne organizacji (ORG-XXX)' (OPT-200-Organization-Company) musi mieć co najmniej jedną rolę lub podrolę
0
2023-12-18 08:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy