Forum

Powrót Wstyrzymanie procesu publikacji na enotices2

K.

Krystyna .....

72

Proszę serdecznie o pomoc, podczas wysłania ogłoszenia do publikacji w enotices 2 zorientowałam się,że wpisałam błędną - zbyt późna datę otwracia przetargu no i zdecydowałam się na przerwanie publikacji, z tego względu mam ogłoszenie w statusie zatrzymano.
Proszę o podpowiedź jak mogę takie ogłoszenie ponownie edytować i poprawić datę otwarcia przetargu.
Proszę serdecznie o pomoc, podczas wysłania ogłoszenia do publikacji w enotices 2 zorientowałam się,że wpisałam błędną - zbyt późna datę otwracia przetargu no i zdecydowałam się na przerwanie publikacji, z tego względu mam ogłoszenie w statusie zatrzymano. Proszę o podpowiedź jak mogę takie ogłoszenie ponownie edytować i poprawić datę otwarcia przetargu.
0
2023-12-20 14:22 0

A.

Anna .....

31

zdaje się że trzeba zrobić kopiuj procedurę (czy tam kopuj ogłoszenie) i wtedy pojawi sie na liscie drugie takie samo ogłoszenie i tam normalnie przechodzisz edycję
zdaje się że trzeba zrobić kopiuj procedurę (czy tam kopuj ogłoszenie) i wtedy pojawi sie na liscie drugie takie samo ogłoszenie i tam normalnie przechodzisz edycję
0
2023-12-20 14:27 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy