Forum

Powrót Czy muszę udostępnić oferty po otwarciu - Proszę o pomoc

M.

Monika .....

15

Witajcie.
20.12 rozstrzygnęłam postępowanie, opublikowałam informację i przesłałam ją do wykonawców. Dziś wpłynął od wykonawcy wniosek o udostępnienie ofert i korespondencji z wykonawcami.
Zaczęłam szukać w pzp i widze przepis art 74.1 i zaczęłam się zastanawiac czy platforma marketplanet udostępnia sama oferty czy to ja powinnam to zrobić na tej platformie.
Co mi grozi jeżeli te oferty nie sa widoczne i jeżeli ich nie udostępniłam po otwarciu?
Czy wykonawca może odwołac się do KIO? Czy postępowanie podlega unieważnieniu?
Witajcie. 20.12 rozstrzygnęłam postępowanie, opublikowałam informację i przesłałam ją do wykonawców. Dziś wpłynął od wykonawcy wniosek o udostępnienie ofert i korespondencji z wykonawcami. Zaczęłam szukać w pzp i widze przepis art 74.1 i zaczęłam się zastanawiac czy platforma marketplanet udostępnia sama oferty czy to ja powinnam to zrobić na tej platformie. Co mi grozi jeżeli te oferty nie sa widoczne i jeżeli ich nie udostępniłam po otwarciu? Czy wykonawca może odwołac się do KIO? Czy postępowanie podlega unieważnieniu?
0
2023-12-21 14:24 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

oferty udostepnia sie tylko i wyłacznie na wniosek, a nie na platformie do wgladu dla wszystkich wykonawców. Wykonawca zapewne w pismie wskazal w jaki sposób przesłac mu oferty, jesli nie to zrób to jako odpowiedx na jego waidomośc na platformie.
oferty udostepnia sie tylko i wyłacznie na wniosek, a nie na platformie do wgladu dla wszystkich wykonawców. Wykonawca zapewne w pismie wskazal w jaki sposób przesłac mu oferty, jesli nie to zrób to jako odpowiedx na jego waidomośc na platformie.
0
2023-12-21 14:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy