Forum

Powrót niewezwanie do uzupełnienia PŚD

A.

Agnieszka .....

1

czy w sytuacji wyboru oferty która nie spełnia warunków udziału w postępowaniu KIO może oddalając odwołanie na czynność wyboru unieważnić czynność i nakazać wezwanie wykonawcy do uzupełnienia PŚD jeżeli zaniechał zamawiający wezwania i dokonał wyboru oferty wykonawcy który nie potwierdził spełniania warunku
czy w sytuacji wyboru oferty która nie spełnia warunków udziału w postępowaniu KIO może oddalając odwołanie na czynność wyboru unieważnić czynność i nakazać wezwanie wykonawcy do uzupełnienia PŚD jeżeli zaniechał zamawiający wezwania i dokonał wyboru oferty wykonawcy który nie potwierdził spełniania warunku
0
2023-12-22 08:16 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

oczywiście, ze tak, tylko nie bardzo wiem dlaczego mialaby oddalić odwołanie. Dokonano wyboru z naruszeniem przepisow Pzp. Na miejscu zamawiającego gdybym dostala takie odwolanie, to nie czekalabym na rozprawe, tylko uniewazniła swoje czynności 9czynnośc wyboru) i przystapiła ponownie do badania ofert.

Chyba sytuacja w poscie nie do konca jest dla mnie jasna, kto i na jakie czynności wniósl odwołanie??
oczywiście, ze tak, tylko nie bardzo wiem dlaczego mialaby oddalić odwołanie. Dokonano wyboru z naruszeniem przepisow Pzp. Na miejscu zamawiającego gdybym dostala takie odwolanie, to nie czekalabym na rozprawe, tylko uniewazniła swoje czynności 9czynnośc wyboru) i przystapiła ponownie do badania ofert. Chyba sytuacja w poscie nie do konca jest dla mnie jasna, kto i na jakie czynności wniósl odwołanie??
0
2023-12-22 08:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy