Forum

Powrót Zablokowanie konta na enotices2

A.

Adam .....

49

Witam.
Dostałem dziaiaj maila z adresu automated-notifications@nomail.ec.europa.eu o treści:
" Your account has been deactivated, you are not able to access eNotices2 anymore. "
Na początku myślałem że to znowu próba phishingu ale po zalogowaniu na entoices2 okazało się że rzeczywiście konto jest zablokowane (z adnotacjąże zostanie usunięte po kilku miesiącach) i musiałem je deaktywować (na szczęście robi sięto jednym przyciskiem).
Czy spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem? Czy deaktywacja mogła miec związek z tym że nie korzystałem z enotices2 od listopada?
Pozdrawiam
Adam K.
Witam. Dostałem dziaiaj maila z adresu automated-notifications@nomail.ec.europa.eu o treści: " Your account has been deactivated, you are not able to access eNotices2 anymore. " Na początku myślałem że to znowu próba phishingu ale po zalogowaniu na entoices2 okazało się że rzeczywiście konto jest zablokowane (z adnotacjąże zostanie usunięte po kilku miesiącach) i musiałem je deaktywować (na szczęście robi sięto jednym przyciskiem). Czy spotkał się ktoś z podobnym przypadkiem? Czy deaktywacja mogła miec związek z tym że nie korzystałem z enotices2 od listopada? Pozdrawiam Adam K.
0
2024-01-10 08:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy