Forum

Powrót Wartość umowy kompleksowej PGE

W.

Wojciech .....

7

Kolejny raz mam sytuację, że inny pracownik przynosi mi do zarejestrowania umowę kompleksową z PGE.
Przykładowo:
- Deklarowane zużycie kWh 500.
- Zawarta na czas nieokreślony.
- Wartość umowy nie jest podana, tylko informacja, że cena zgodnie z taryfą, która nie jest nawet załączona.

Jak w końcu określić wartość umowy? Wyliczyć deklarowane zużycie x taryfa, +opłata stała, to wszystko x 48 miesięcy?
Przynoszą mi co chwilę podobne umowy już po podpisaniu, mimo że proszę o określenie wartości zamówienia przed podpisaniem czegokolwiek.
Kolejny raz mam sytuację, że inny pracownik przynosi mi do zarejestrowania umowę kompleksową z PGE. Przykładowo: - Deklarowane zużycie kWh 500. - Zawarta na czas nieokreślony. - Wartość umowy nie jest podana, tylko informacja, że cena zgodnie z taryfą, która nie jest nawet załączona. Jak w końcu określić wartość umowy? Wyliczyć deklarowane zużycie x taryfa, +opłata stała, to wszystko x 48 miesięcy? Przynoszą mi co chwilę podobne umowy już po podpisaniu, mimo że proszę o określenie wartości zamówienia przed podpisaniem czegokolwiek.
0
2024-01-10 13:55 0

W.

Wojciech .....

7

Proszę o podpowiedź. Umów zawarto sporo w samym grudniu, nic już na to nie poradzę, ale jakąś wartość muszę podać w sprawozdaniu.
Proszę o podpowiedź. Umów zawarto sporo w samym grudniu, nic już na to nie poradzę, ale jakąś wartość muszę podać w sprawozdaniu.
0
2024-02-14 10:47 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy