Forum

Powrót Ogłoszenie o wyniku postępowania

S.

Sylwia .....

0

Dzień dobry,
mam problem z ogłoszeniem, ponieważ w ogłoszeniu o wyniku postępowania nie jest widoczna data z którego to jest dnia oraz numer, co skutkuje tym, że nie zmienia się status na zawarta umowa. Sprawdzałam dokładnie czy wszystkie puste pola są uzupełnione, mimo tego nadal się nie zmieniło. Jaki może być powód? Czy po kilku dniach mogę ogłoszenie ponownie dodać i spróbować je zrobić?
Dzień dobry, mam problem z ogłoszeniem, ponieważ w ogłoszeniu o wyniku postępowania nie jest widoczna data z którego to jest dnia oraz numer, co skutkuje tym, że nie zmienia się status na zawarta umowa. Sprawdzałam dokładnie czy wszystkie puste pola są uzupełnione, mimo tego nadal się nie zmieniło. Jaki może być powód? Czy po kilku dniach mogę ogłoszenie ponownie dodać i spróbować je zrobić?
0
2024-01-11 07:58 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

mi to wygląda na ogłoszenie nieopublikowane (brak nr i daty).
Kliknij "Edytuj" przejdź wszystkie ekrany na końcu kliknij zakończ, potem zatwierdź i pojawi sie klawisz "Opublikuj"
Wiesz o tym, że termin na odwołania ci się trochę przesunie?
mi to wygląda na ogłoszenie nieopublikowane (brak nr i daty). Kliknij "Edytuj" przejdź wszystkie ekrany na końcu kliknij zakończ, potem zatwierdź i pojawi sie klawisz "Opublikuj" Wiesz o tym, że termin na odwołania ci się trochę przesunie?
0
2024-01-11 08:04 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy