Forum

Powrót Konkurs architektoniczny w kontekście ustawy

J.

Joanna .....

58

Poproszę o podpowiedź, jaka jest ścieżka przy robieniu postępowania na konkurs architektoniczny? Jak wygląda taki konkurs w kontekście ustawy? Przyznam, że nigdy tego nie robiłam i nawet nie wiem od czego zacząć... Ktoś rzucił mi hasło o jakimś sądzie konkursowym, negocjacjach z wykonawcą (jednym? dwoma jednocześnie?) - z czym to się je? Pomocy!!!
Czy publikacja, którą znalazłam w międzyczasie na stronie UZP ze stycznia 2022 roku a w niej Rekomendacje Prezesa UZP dotyczące konkursu w branży architektonicznej może być mi pomocna i nadal aktualna?
Poproszę o podpowiedź, jaka jest ścieżka przy robieniu postępowania na konkurs architektoniczny? Jak wygląda taki konkurs w kontekście ustawy? Przyznam, że nigdy tego nie robiłam i nawet nie wiem od czego zacząć... Ktoś rzucił mi hasło o jakimś sądzie konkursowym, negocjacjach z wykonawcą (jednym? dwoma jednocześnie?) - z czym to się je? Pomocy!!! Czy publikacja, którą znalazłam w międzyczasie na stronie UZP ze stycznia 2022 roku a w niej Rekomendacje Prezesa UZP dotyczące konkursu w branży architektonicznej może być mi pomocna i nadal aktualna?
0
2024-01-15 08:50 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy