Forum

Powrót usługi pocztowe

B.

Beata .....

0

Witam,
zaczynamy się przygotowywać do postępowania na usługi pocztowe dla naszego starostwa.
Jak to jest z pocztą polską? Czy oprócz nich ktoś jeszcze składa oferty? Ze wszystkich postępowań, które oglądałam, jedynymi ofertami była właśnie poczta polska.
Wiem, że istnieje rejestr operatorów pocztowych, których jest w tym momencie 275.
Czy oni wszyscy mogą startować?
Czy istnieją jakieś przepisy, które mówią, że w przypadku pism np. sądowych czy innych, może je przekazywać wyłącznie tylko poczta polska?
Witam, zaczynamy się przygotowywać do postępowania na usługi pocztowe dla naszego starostwa. Jak to jest z pocztą polską? Czy oprócz nich ktoś jeszcze składa oferty? Ze wszystkich postępowań, które oglądałam, jedynymi ofertami była właśnie poczta polska. Wiem, że istnieje rejestr operatorów pocztowych, których jest w tym momencie 275. Czy oni wszyscy mogą startować? Czy istnieją jakieś przepisy, które mówią, że w przypadku pism np. sądowych czy innych, może je przekazywać wyłącznie tylko poczta polska?
0
2024-01-15 10:58 0

M.

Małgorzata .....

99

My robimy postępowanie, chociaż oferta wpływa jedna - od poczty polskiej. W zakresie pism sądowych chyba bez zmian i myślę że to jest powód, że tylko poczta może składać oferty.
My robimy postępowanie, chociaż oferta wpływa jedna - od poczty polskiej. W zakresie pism sądowych chyba bez zmian i myślę że to jest powód, że tylko poczta może składać oferty.
0
2024-01-15 11:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy