Forum

Powrót platforma zakupowa -unieważnienie postępowania

B.

Beata .....

0

Witam,
mam pytanie do użytkowników platformy zakupowej.
Ja miałam praktykę w poprzedniej pracy, że zawsze klikałam kolejny etap postępowania i ustawiałam na "postępowanie zakończone", w obecnej tak nie robią, a Wy to robicie? A czy dodajecie ogłoszenie o wyniku postępowania na platformie?
A ważniejsze pytanie, jeśli ktoś tak robi, to jeśli unieważniacie postępowanie, to ustawiacie na platformie "UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA" czy "POSTĘPOWANIE ZAKOŃCZONE".
Z góry dziękuję za opinie :D
Witam, mam pytanie do użytkowników platformy zakupowej. Ja miałam praktykę w poprzedniej pracy, że zawsze klikałam kolejny etap postępowania i ustawiałam na "postępowanie zakończone", w obecnej tak nie robią, a Wy to robicie? A czy dodajecie ogłoszenie o wyniku postępowania na platformie? A ważniejsze pytanie, jeśli ktoś tak robi, to jeśli unieważniacie postępowanie, to ustawiacie na platformie "UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA" czy "POSTĘPOWANIE ZAKOŃCZONE". Z góry dziękuję za opinie :D
0
2024-01-26 08:25 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Ja zmieniam statusy postępowań. Po zawartej umowy, na zakończone. a po unieważnieniu na unieważnione. Dla mnie jest to osobiście kwestia uporządkowania sobie wszystkiego na stronie.

Ogloszenia o udzieleniu daje tylko w unijnych. Ale oczywiście mozna i w krajowych,. to już kwestia wewnetrznych ustaleń :)
Ja zmieniam statusy postępowań. Po zawartej umowy, na zakończone. a po unieważnieniu na unieważnione. Dla mnie jest to osobiście kwestia uporządkowania sobie wszystkiego na stronie. Ogloszenia o udzieleniu daje tylko w unijnych. Ale oczywiście mozna i w krajowych,. to już kwestia wewnetrznych ustaleń :)
0
2024-01-26 08:31 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy