Forum

Powrót oświadczenie - zgodnośc z oryginałem

M.

Monika .....

11

Dzień dobry,
Wykonawca złożył poświadczoną za zgodność kopię oświadczenia o braku podstaw do wykluczenia podmiotu trzeciego. Oświadczenie to zostało sporządzone w formie papierowej, podpisane przez podmiot trzeci. Wykonawca to zeskanował i sam podpisał podpisem elektronicznym. W takiej samej formie złożył zobowiązanie podmiotu trzeciego.
Doczytałam się, że zobowiązanie może być w formie kopii, potwierdzonej przez wykonawcę. A oświadczenie? wydawało mi się, że musi być w oryginale ....
Dzień dobry, Wykonawca złożył poświadczoną za zgodność kopię oświadczenia o braku podstaw do wykluczenia podmiotu trzeciego. Oświadczenie to zostało sporządzone w formie papierowej, podpisane przez podmiot trzeci. Wykonawca to zeskanował i sam podpisał podpisem elektronicznym. W takiej samej formie złożył zobowiązanie podmiotu trzeciego. Doczytałam się, że zobowiązanie może być w formie kopii, potwierdzonej przez wykonawcę. A oświadczenie? wydawało mi się, że musi być w oryginale ....
0
2024-01-30 11:57 0

A.

Anna .....

40

a Wykonawca ma pełnomocnictwo do potwierdzania za zgodność dokumentów podmiotu trzeciego?
a Wykonawca ma pełnomocnictwo do potwierdzania za zgodność dokumentów podmiotu trzeciego?
0
2024-01-30 12:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy