Forum

Powrót Opublikowane postępowanie - potrzeba wykreślenia nieistotnego zapisu z projektowanych postanowień umowy.

J.

Joanna .....

4

Dzień dobry,
mam taki temat. Wczoraj opublikowałam przetarg w trybie krajowym. Dziś zorientowałam się, że w projektowanych postanowieniach umowy skopiowałam niepotrzebne zdanie dotyczące konieczności zawarcia umowy powierzenia danych. Ten zapis jest niepotrzebny.
Czy w takiej sytuacji powinnam zrobić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia czy wystarczy jeśli załączę na platformie zaktualizowany wzór umowy z wykreślonym jedynie tym zapisem?
Dzień dobry, mam taki temat. Wczoraj opublikowałam przetarg w trybie krajowym. Dziś zorientowałam się, że w projektowanych postanowieniach umowy skopiowałam niepotrzebne zdanie dotyczące konieczności zawarcia umowy powierzenia danych. Ten zapis jest niepotrzebny. Czy w takiej sytuacji powinnam zrobić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia czy wystarczy jeśli załączę na platformie zaktualizowany wzór umowy z wykreślonym jedynie tym zapisem?
0
2024-02-01 11:21 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

Załącz nowy wzór umowy i zrób komunikat publiczny, że wprowadzono zmiany w projekcie umowy :) nie musisz zmieniać ogłoszenia, bo nic się nie zmieniło w warunkach zamówienia/datach itd. :)
Załącz nowy wzór umowy i zrób komunikat publiczny, że wprowadzono zmiany w projekcie umowy :) nie musisz zmieniać ogłoszenia, bo nic się nie zmieniło w warunkach zamówienia/datach itd. :)
0
2024-02-01 11:24 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy