Forum

Powrót wolna ręka na podstawie art. 214 ust. 1 pkt 6

I.

Izabela .....

1

2 lata temu mieliśmy postępowanie powyżej progów unijnych z wolnej ręki na podst. art. 214 ust. 1 pkt 6. Nie było ogłoszenia o zamiarze zawarcia umowy. Umowa została zawarta, ale nie zostało zrobione ogłoszenie o udzieleniu zamówienia ani ogłoszenie o wykonaniu umowy. Zauważyłam to po takim długim czasie przy porządkowaniu segregatora i mam wątpliwość czy zostawić to tak jak jest bo minęły już 2 lata, czy zrobić te ogłoszenia teraz. A może jednak przy tej podstawie wszczęcia wolnej ręki nie ma potrzeby robić tych ogłoszeń?
2 lata temu mieliśmy postępowanie powyżej progów unijnych z wolnej ręki na podst. art. 214 ust. 1 pkt 6. Nie było ogłoszenia o zamiarze zawarcia umowy. Umowa została zawarta, ale nie zostało zrobione ogłoszenie o udzieleniu zamówienia ani ogłoszenie o wykonaniu umowy. Zauważyłam to po takim długim czasie przy porządkowaniu segregatora i mam wątpliwość czy zostawić to tak jak jest bo minęły już 2 lata, czy zrobić te ogłoszenia teraz. A może jednak przy tej podstawie wszczęcia wolnej ręki nie ma potrzeby robić tych ogłoszeń?
0
2024-02-06 12:51 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Zdecydowanie trzeba zrobić oba ogłoszenia i to jak najszybciej!!!! W sensie o udzieleniu zamówienia i o wykonaniu umowy.

Pytanie tez jak wypełniono protokół z postępowania, skoro tam się wpisuje nr ogłoszenia o udzieleniu zamówienia??
Zdecydowanie trzeba zrobić oba ogłoszenia i to jak najszybciej!!!! W sensie o udzieleniu zamówienia i o wykonaniu umowy. Pytanie tez jak wypełniono protokół z postępowania, skoro tam się wpisuje nr ogłoszenia o udzieleniu zamówienia??
0
2024-02-06 12:53 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy