Forum

Powrót Gwarancja wpłaty wadium

I.

Iwona .....

0

Witam,
wykonawca złożył ofertę jako jeden plik podpisany podpisem elektronicznym. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby tam nie było gwarancji zapłaty wadium. Rozumiem, że gwarancję zapłaty wadium składa się w oryginale. Wykonawca podpisując plik z ofertą jednocześnie przez niedopatrzenie - przypuszczam - podpisał oryginał gwarancji co spowodowało, że potwierdził ją za zgodność z oryginałem.
Czy wiedząc i widząc, że wykonawca ma ten dokument mogę go o niego wezwać, żeby mi go złożył w oryginale?
Witam, wykonawca złożył ofertę jako jeden plik podpisany podpisem elektronicznym. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby tam nie było gwarancji zapłaty wadium. Rozumiem, że gwarancję zapłaty wadium składa się w oryginale. Wykonawca podpisując plik z ofertą jednocześnie przez niedopatrzenie - przypuszczam - podpisał oryginał gwarancji co spowodowało, że potwierdził ją za zgodność z oryginałem. Czy wiedząc i widząc, że wykonawca ma ten dokument mogę go o niego wezwać, żeby mi go złożył w oryginale?
0
2024-02-09 14:38 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a czy jesteś w stanie zweryfikowac podpis gwaranta?? Bo dodatkowy podpis wykonawcy nie ma znaczenia, o ile jest podpis gwaranta
a czy jesteś w stanie zweryfikowac podpis gwaranta?? Bo dodatkowy podpis wykonawcy nie ma znaczenia, o ile jest podpis gwaranta
0
2024-02-09 14:40 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy