Forum

Powrót eNotices2 zmiana ogłoszenia o udzieleniu zamówienia opublikowanego na eNotices1

A.

Andrzej .....

0

Witam mam problem jak zmienić w eNotice2 treść ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, które zostało opublikowane w nowym eNotice2. Jak importuję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia z eNotices1 to pojawia się jako ogłoszenie o zamówieniu. Czy powinienem importować ogłoszeniu o zamówieniu i dalej kontynuować procedurę - utworzyć nowe ogłoszenie o udzieleniu zamówienia o dopiero je zmienić ? Proszę o wasze doświadczenia w tej materii. Pozdrawiam AM
Witam mam problem jak zmienić w eNotice2 treść ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, które zostało opublikowane w nowym eNotice2. Jak importuję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia z eNotices1 to pojawia się jako ogłoszenie o zamówieniu. Czy powinienem importować ogłoszeniu o zamówieniu i dalej kontynuować procedurę - utworzyć nowe ogłoszenie o udzieleniu zamówienia o dopiero je zmienić ? Proszę o wasze doświadczenia w tej materii. Pozdrawiam AM
0
2024-02-14 13:22 0

T.

Tomasz .....

61

Moim zdaniem trzeba będzie importować ogłoszenie o zamówieniu do eNotice2 i dalej kontynuować procedurę tj. utworzyć nowe ogłoszenie o udzieleniu zamówienia.
Bezcelowe wydaje mi się utworzenie ogłoszenia, które od razu trzeba będzie zmienić. Najlepiej od razu utworzyć je w docelowej wersji tj. z uwzględnieniem zmian.
Moim zdaniem trzeba będzie importować ogłoszenie o zamówieniu do eNotice2 i dalej kontynuować procedurę tj. utworzyć nowe ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Bezcelowe wydaje mi się utworzenie ogłoszenia, które od razu trzeba będzie zmienić. Najlepiej od razu utworzyć je w docelowej wersji tj. z uwzględnieniem zmian.
0
2024-02-14 14:50 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy