Forum

Powrót powołanie komisji

P.

Patrycja .....

1

W grudniu powołałam komisję do postępowania, które zostało unieważnione. Chcąc dzisiaj ponownie ogłosić to postepowanie to powinnam ponownie powołać komisję, czy mogę pozostać przy grudniowym zarządzeniu skoro skład komisji się nie zmienia?
W grudniu powołałam komisję do postępowania, które zostało unieważnione. Chcąc dzisiaj ponownie ogłosić to postepowanie to powinnam ponownie powołać komisję, czy mogę pozostać przy grudniowym zarządzeniu skoro skład komisji się nie zmienia?
0
2024-02-15 08:33 0

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

jeżeli w powołaniu masz informację, że do przeprowadzenia konkretnego postępowania- wskazana dokładna nazwa, która nadal obowiązuje to możesz opierać się na tamtym zarządzeniu.

Ja mam powołaną stałą komisję od 2021 z informacją, że za każdym razem w skład komisji wchodzi dodatkowo pracownik merytoryczny odpowiedzialny za dane zagadnienie
jeżeli w powołaniu masz informację, że do przeprowadzenia konkretnego postępowania- wskazana dokładna nazwa, która nadal obowiązuje to możesz opierać się na tamtym zarządzeniu. Ja mam powołaną stałą komisję od 2021 z informacją, że za każdym razem w skład komisji wchodzi dodatkowo pracownik merytoryczny odpowiedzialny za dane zagadnienie
0
2024-02-15 08:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy