Forum

Powrót format pliku

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Hej, dostałam od Wykonawcy dokumenty w formacie 7z.XAdES i nie mogę tego otworzyć. Rozmiar pliku to 14 KB
Rozumiem, że bez dokumentu źródłowego, tzn tego który był podpisany nie otworzę tego? To wyjaśnienie RNC, a w pliku są załączniki, więc czy mogę wzywać do przesłanie poprawnego pliku?
Hej, dostałam od Wykonawcy dokumenty w formacie 7z.XAdES i nie mogę tego otworzyć. Rozmiar pliku to 14 KB Rozumiem, że bez dokumentu źródłowego, tzn tego który był podpisany nie otworzę tego? To wyjaśnienie RNC, a w pliku są załączniki, więc czy mogę wzywać do przesłanie poprawnego pliku?
0
2024-02-15 09:45 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

spróbuj wrzucić to do programu do weryfikacji podpisu, xades, to podpis otaczający i jest szansa, ze pliki sa w środku. W szafirze, jest wtedy opcja zapisz kopie przy weryfikacji.
spróbuj wrzucić to do programu do weryfikacji podpisu, xades, to podpis otaczający i jest szansa, ze pliki sa w środku. W szafirze, jest wtedy opcja zapisz kopie przy weryfikacji.
0
2024-02-15 09:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy