Forum

Powrót Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia.

M.

Magdalena .....

64

Złożyłam wczoraj do publikacji ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Podawałam w dwóch miejscach nazwę firmy która wygrała, kwotę umowy, informację, że nie ma podwykonawców, itd. Dziś w opublikowanym ogłoszeniu widzę, że widnieje bardzo mało danych odnośnie samych "wyników". Nie ma np. informacji o konkretnym Wykonawcy. Czy tak to powinno wyglądać? Czy mogę założyć, ze skoro system mnie przepuścił to wszystkie obowiązkowe informacje podałam i jest ok?

"6. Wyniki
Wartość wszystkich zamówień udzielonych w niniejszym ogłoszeniu : xxxxxxxxxx zł
6.1.
Identyfikator partii wynikowej : LOT-0001
Wyłoniono co najmniej jednego zwycięzcę.
6.1.4.
Informacja statystyczna :
Otrzymane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału :
Rodzaj otrzymanych zgłoszeń : Oferty
Liczba otrzymanych ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału : 1
Rodzaj otrzymanych zgłoszeń : Oferty składane drogą elektroniczną
Liczba otrzymanych ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału : 1
Zakres przetargów :
Wartość najniższej dopuszczalnej oferty : xxxxxxxx zł
Wartość najwyższej dopuszczalnej oferty : xxxxxxxxxx zł"
Złożyłam wczoraj do publikacji ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Podawałam w dwóch miejscach nazwę firmy która wygrała, kwotę umowy, informację, że nie ma podwykonawców, itd. Dziś w opublikowanym ogłoszeniu widzę, że widnieje bardzo mało danych odnośnie samych "wyników". Nie ma np. informacji o konkretnym Wykonawcy. Czy tak to powinno wyglądać? Czy mogę założyć, ze skoro system mnie przepuścił to wszystkie obowiązkowe informacje podałam i jest ok? "6. Wyniki Wartość wszystkich zamówień udzielonych w niniejszym ogłoszeniu : xxxxxxxxxx zł 6.1. Identyfikator partii wynikowej : LOT-0001 Wyłoniono co najmniej jednego zwycięzcę. 6.1.4. Informacja statystyczna : Otrzymane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału : Rodzaj otrzymanych zgłoszeń : Oferty Liczba otrzymanych ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału : 1 Rodzaj otrzymanych zgłoszeń : Oferty składane drogą elektroniczną Liczba otrzymanych ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału : 1 Zakres przetargów : Wartość najniższej dopuszczalnej oferty : xxxxxxxx zł Wartość najwyższej dopuszczalnej oferty : xxxxxxxxxx zł"
0
2024-02-21 11:06 0

M.

Magdalena .....

64

Czy ktoś miał podobny problem?
Czy ktoś miał podobny problem?
0
2024-02-21 11:56 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy