Forum

Powrót Brak oznaczenia art. 100 pzp

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
przeglądając dokumenty do weryfikacji PROW zauważyłam, że przy postepowaniu na budowę drogi nie zaznaczyłam:
"Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia" - wpisałam NIE

W dokumentacji projektowej na pewno znajdują się zapisy, w których projektant zawarł dostępność dla osób niepełnosprawnych, jednak zastanawiam się, czy nie nałożą korekty finansowej za samo niezaznaczenie tej opcji w ogłoszeniu.
Dzień dobry, przeglądając dokumenty do weryfikacji PROW zauważyłam, że przy postepowaniu na budowę drogi nie zaznaczyłam: "Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia" - wpisałam NIE W dokumentacji projektowej na pewno znajdują się zapisy, w których projektant zawarł dostępność dla osób niepełnosprawnych, jednak zastanawiam się, czy nie nałożą korekty finansowej za samo niezaznaczenie tej opcji w ogłoszeniu.
0
2024-02-22 09:22 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

A uwzględnił faktycznie? Pytanie jaka to droga, jeśli jest jakiś parking i miejsce dla niepełnosprawnych to może, ale jak nie ma takich miejsc to co miał uwzględnić?
A uwzględnił faktycznie? Pytanie jaka to droga, jeśli jest jakiś parking i miejsce dla niepełnosprawnych to może, ale jak nie ma takich miejsc to co miał uwzględnić?
0
2024-02-22 09:42 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy