Forum

Powrót tajemnica przedsiębiorstwa

A.

Anna .....

Fachowiec 145

Wyjaśniając rażąco niską cenę wykonawca na energie elektryczną tylko napisał, że wyjaśnienia stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa, i poza tym nic nie napisał. żadnych przesłanek. Czy zanim uznam, czy wyjaśniać , czy nie uznac bo nie spełnił przesłanej do tajemnicy
Wyjaśniając rażąco niską cenę wykonawca na energie elektryczną tylko napisał, że wyjaśnienia stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa, i poza tym nic nie napisał. żadnych przesłanek. Czy zanim uznam, czy wyjaśniać , czy nie uznac bo nie spełnił przesłanej do tajemnicy
0
2024-02-23 08:14 0

M.

Magdalena .....

64

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam :)
-Wezwaliście Wykonawcę do wyjaśnień RNC a on nic nie wyjaśnił tylko napisał, że to tajemnica? W takim przypadku oferta do odrzucenia bo nie wyjaśnił RNC.
- Wykonawca wyjaśnił RNC, ale zastrzegł, że wyjaśnienia są tajemnicą przedsiębiorstwa, bez wykazania, ze to rzeczywiście tajemnica? - Wtedy odtajniłabym tą informację.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam :) -Wezwaliście Wykonawcę do wyjaśnień RNC a on nic nie wyjaśnił tylko napisał, że to tajemnica? W takim przypadku oferta do odrzucenia bo nie wyjaśnił RNC. - Wykonawca wyjaśnił RNC, ale zastrzegł, że wyjaśnienia są tajemnicą przedsiębiorstwa, bez wykazania, ze to rzeczywiście tajemnica? - Wtedy odtajniłabym tą informację.
0
2024-02-23 08:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy