Forum

Powrót Wykonawca odstępuje od podpisania umowy

I.

Izabela .....

0

Dzisiaj mija mi termin związania ofertą z wykonawcami, miało dojść do podpisania umowy do którego nie doszło. Wykonawca uchylił się od podpisania umowy. Co mam teraz zrobić? jest szansa uratować to postępowanie. W postępowaniu supiłam się na badaniu oferty najkorzystniejszej, nie wzywałam wszystkich wykonawców do uzupełnienia podmiotowych środków dowodowych.
Dzisiaj mija mi termin związania ofertą z wykonawcami, miało dojść do podpisania umowy do którego nie doszło. Wykonawca uchylił się od podpisania umowy. Co mam teraz zrobić? jest szansa uratować to postępowanie. W postępowaniu supiłam się na badaniu oferty najkorzystniejszej, nie wzywałam wszystkich wykonawców do uzupełnienia podmiotowych środków dowodowych.
0
2024-02-23 10:47 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

jesli macie kase na kolejna oferte, to mozecie przystapic do ponownego badania i oceny ofert, a potem o zgode na wybor oferty po TZO.

Jesli wymagane bylo wadium, to zabieracie jesli uchylenie nastapiło w TZO.
jesli macie kase na kolejna oferte, to mozecie przystapic do ponownego badania i oceny ofert, a potem o zgode na wybor oferty po TZO. Jesli wymagane bylo wadium, to zabieracie jesli uchylenie nastapiło w TZO.
0
2024-02-23 10:54 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy