Forum

Powrót udostępnienie protokołu art 74.2

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Wrzuciłam dziś wynik postępowania i drugi w rankingu złozył wniosek o udostępnienie dokumentów najlepszego wykonawcy, w szczególności:
- ofertę wraz z załącznikami,
- całą korespondencją z zamawiającym w ramach postępowania (np. Wezwania
zamawiającego, informacje o poprawieniu omyłek, odpowiedzi wykonawcy i inne
składane pisma) powstałą do dnia udostępnienia dokumentów.
- protokół postępowania

Protokół jest jeszcze nieskończony, bo umowa będzie podpisywana dopiero w przyszłym tygodniu, więc wysyłam wypełniony do punktu 25. Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty/unieważnieniu postępowania, ale czy dodaje do niego wszystkie załączniki skoro chce tylko ofertę najlepszego wykonawcy?
Wrzuciłam dziś wynik postępowania i drugi w rankingu złozył wniosek o udostępnienie dokumentów najlepszego wykonawcy, w szczególności: - ofertę wraz z załącznikami, - całą korespondencją z zamawiającym w ramach postępowania (np. Wezwania zamawiającego, informacje o poprawieniu omyłek, odpowiedzi wykonawcy i inne składane pisma) powstałą do dnia udostępnienia dokumentów. - protokół postępowania Protokół jest jeszcze nieskończony, bo umowa będzie podpisywana dopiero w przyszłym tygodniu, więc wysyłam wypełniony do punktu 25. Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty/unieważnieniu postępowania, ale czy dodaje do niego wszystkie załączniki skoro chce tylko ofertę najlepszego wykonawcy?
0
2024-02-26 12:14 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

O to trzeba dopytać wykonawcę, a nie nas. Możliwe, że wykonawca chce sam protokół bez załączników.
O to trzeba dopytać wykonawcę, a nie nas. Możliwe, że wykonawca chce sam protokół bez załączników.
0
2024-02-26 13:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy