Forum

Powrót Uzasadnienie kryterium cena 100%

I.

Iwona .....

1

Dzień dobry,
Mam pytanko, jak uzasadniacie zastosowanie jako jedyne kryterium ceny 100% w przypadku zamówienia na prywatne pakiety medyczne dla pracowników?
Będę wdzięczna za pomoc.
Dzień dobry, Mam pytanko, jak uzasadniacie zastosowanie jako jedyne kryterium ceny 100% w przypadku zamówienia na prywatne pakiety medyczne dla pracowników? Będę wdzięczna za pomoc.
0
2024-03-06 12:12 0

A.

Aleksandra .....

Fachowiec 109

nie spotkałam się - co za pomysł! potem takie placówki, które są najtańsze odstraszają pracowników już na etapie badań wstępnych, a potem jest tylko gorzej. od ceny ważniejszy byłby dla mnie dostęp do specjalistów, krótkie - kilkudniowe czasy oczekiwania na podstawowe usługi, stomatologia dla wszystkich (z tym jest kiepsko), ilość punktów medycznych w województwie/mieście i np. możliwość rejestracji i odwołania wizyty on-line, system sms-owego powiadamiania o wizycie itd.... tak na szybko :)
nie spotkałam się - co za pomysł! potem takie placówki, które są najtańsze odstraszają pracowników już na etapie badań wstępnych, a potem jest tylko gorzej. od ceny ważniejszy byłby dla mnie dostęp do specjalistów, krótkie - kilkudniowe czasy oczekiwania na podstawowe usługi, stomatologia dla wszystkich (z tym jest kiepsko), ilość punktów medycznych w województwie/mieście i np. możliwość rejestracji i odwołania wizyty on-line, system sms-owego powiadamiania o wizycie itd.... tak na szybko :)
0
2024-03-08 07:30 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy