Forum

Powrót dokumenty na rozprawę KIO

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Przygotowuję dokumentację do KIO - Mam protokoły z posiedzeń komisji podpisane i zatwierdzone odręcznie - robię skan i wystarczy czy muszę mieć za zgodność podpisem elektronicznym?
Przygotowuję dokumentację do KIO - Mam protokoły z posiedzeń komisji podpisane i zatwierdzone odręcznie - robię skan i wystarczy czy muszę mieć za zgodność podpisem elektronicznym?
0
2024-03-07 07:43 0

T.

Tomasz .....

61

Dokumenty wytworzone elektroniczne przekazuję w oryginale. Dokumenty wytworzone papierowo jak np. protokół z posiedzenia Komisji Przetargowej (zatwierdzone odręcznie), oświadczenia o niekaralności itp. - robię skan.
Następnie wszystko pakuję do jednego ZIP-a i daję do podpisu elektronicznego (całą paczkę) osobie upoważnionej, nagrywam na płytę i wysyłam kurierem. Nigdy nikt mi tego nie kwestionował.
Dokumenty wytworzone elektroniczne przekazuję w oryginale. Dokumenty wytworzone papierowo jak np. protokół z posiedzenia Komisji Przetargowej (zatwierdzone odręcznie), oświadczenia o niekaralności itp. - robię skan. Następnie wszystko pakuję do jednego ZIP-a i daję do podpisu elektronicznego (całą paczkę) osobie upoważnionej, nagrywam na płytę i wysyłam kurierem. Nigdy nikt mi tego nie kwestionował.
0
2024-03-07 07:49 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy